On se hyvä että noita ystäviä löytyy kun itsellä on peukalo keskellä kämmentä. Lissu teki mulle taas uuden nappin ja pohjan :D Kiitos Lissu!

1061457.jpg


Muutenkin mini-rintamalla on pienoista edistystä tapahtunut. Sain jopa siivottua Tuutivillan poikien leikkien jäljiltä :D  Ja jotain pientä on tullut näperrettyäkin. Ne kyllä kaikki menee loppuvuoden  nuket- listan päivänsankareille joten kuvat jää laittamatta. Hidasta tuo puuhastelu on kun usein pikku pimu roikkuu kainalossa samalla :D Mutta jospa tämä pikku hiljaa uudelleen alkaisi vaikka aloittaminen tuntuukin vaikealta. Saattaahan kimmokkeen saada vaikka nukke-ja nallemarkkinoilta parin viikon päästä!
 
Tänään välähti mistä teen portaisiin kaiteet kun vaan keksis vielä mistä ne ite portaat teen. Hölmö kun aikoinaan keksi kierreportaat taloon haluta. Mieli tekis portaiden reijät peittää ja tehdä portaattoman talon mutta mutta... No onhan se sitten mahdollista jos muu ei onnistu. Vielä en kyllä suostu luovuttamaan!

Balsaa pitäis jostain haalia että tähän uuteen versioon saisin ne koristelistat väkerrettyä. Ne kumminkin oli se mikä tuosta teki sen piparkakkumaisen. Vaneri tietys kestäis paremmin mutta sitä en käsikäyttöisellä lehtisahalla ala vääntämään (kun en saa sillä muutenkaan muuta aikaan kuin terät katki).