Käytiin eilen poikien kanssa katselemassa niitä isoja purjelaivoja. Pakkohan tuo oli kun kerrankin kotikaupunkiin jotain erikoisempaa tulee. Porukkaa oli hirveästi ja liikkuminen hankalaa. Kuopukselle olisi pitänyt ottaa ihan isot kärryt mukaan, tokkopa siellä ihmisten jalkojen tuntumassa olli kiva olla :-(  

Laivojen aukioloajat olivat pettymys. Monessa komeili kylttissä 14-16. Eihän myö minnee päästy ja se mikä oli avoinna niin tottahan sinne oli jumalattomat jonot. No nähtiimpä ne edes ulkoapäin ja komeita olivat.

Kuuma oli ja jalkoja koetteli tallustaminen. Ihmeteltiin ettei satamasta löytynyt yhtään jäätelön myyjää (tai me ei ainakaan löydetty) mutta kaljakuppiloita senkin edestä :-( Piti tallustaa pitkälle takaisin päin että jäätelöt saatiin..

753627.jpg



Pojat pikkusen naama nyrpyllään kuumuudesta ja kun ei sisälle laivoihin päässeetkään.. Ilme muuttui kyllä kun pikkuautot saivat kera puhallettavien "piikki"kuulien..

753633.jpg


Mutta taas todettiin ettei lasten paikka ole ei ainakaan tämän ikäisten... Varmaan nuo olisivat tivolissa viihtyneet mutta se sijaitsi aivan eri suunnalla satamaa ja ei lähdetty tallustamaan sinne... Halusin pois ennen iltahulinoita.. Kivahan tuolla olis ollut tallata pienessä sievässä ja ilman lapsia mutta se ei tänä vuonna ollut mahdollista.