Eilen päätin yrittää ommella pikku neidille kotimekon. No kävin ostamassa kangasta ja kaavat. Kaavat olivat helppot, jotain start-versioita mutta silti meni sormi välillä suuhun.

Ikinä en ole tykännyt ommella vaatteita kun niitä kaavoja pitää niin orjallisesti noudattaa... Jos oikein laskin niin edellisistä vaatteiden ompeluista taitaa olla miltei 20v eli yläasteella viimeksi. Ellen ole jotain tässä välillä unohtanut mutta tosiasia on ettei se ole mun hommaa yhtään.

 

No tämmösen perhosmekon Kiialle sain eilen aikaiseksi. Nuo olkaimet olisi ollut tarkoitus solmia mutta pimu ei ole niin kauan paikallaan että ne sais hyvin laitettua. Joten laitoin olkaimiin kaksi neppiä molempiin.

 

Tuo kangas on vähän liian jäykkää ja jää tönköksi. Mulla kun olis samaa kangasta erivärein oottamassa toista mekkoa mutten tiijä viitinkö sitä tehdäkkään jäykkyyden takia

 

 

Tänään hain uutta kangasta :D  Ja ihastuin tuohon punavalkoiseen. Muutin olkaimia leveämmiksi. Kiinnitys tässäkin nepillä joka on piilotettu ylimpien nappien alle.

 

 

Samalla kaavalla saattaa valmistua vielä pari eriväristä kotimekkoa. Tai ainakin niihin olis kankaat valmiina.