Kiitos Lissun :D Lissu bongasi kirppikseltä nukkiksen ja kertoi siitä mulle monen monta kertaa. Hinta kun tippui niin totta kai mun oli se ihan pakko saada. Kuinkaha moni ostaa nukkiksen sitä näkemättä ja tietämättä millainen se on. No minä ainakin. Lissu sen ystävällisesti viime torstaina(?) osti ja myö Kiiukan kanssa eilen päristeltiin nukkista hakemaan. Kiva oli kuolata taas Lissun ihanuuksia. Ja ne on todellakin ihania tavaroita!

Talo itessään joutui samantien purkutyömaaksi. Ja en oikeestaan edes tiedä mikä siitä tulee, kesämökkikö vaiko kauppa? Kirkolta tuo kyllä näyttää katon koristeineen :D

Tässä ihan ensimmäiset kännykkäkuvat talosta joista näin mitä oon ostanut :D Ja tietty sain semmosenkin kuvan missä talon sisällä se mieletön määrä erilaista sälää, koottavia huonekaluja (koottu valmiiksi mutta aika mielenkiintoisen värisiä).

1739880.jpg

1739882.jpg


Eilen kaadoin alakerrasta väliseinän ja revin ikkunankarmit irti.1739893.jpg
1739902.jpg

Ja tänään talo on saanut osan lautaverhoilusta. Ja oven kaiversin irti seinästä. Pitäähän talon ovi avautua :D Töllin väri on vielä hakusessa. Tuleeko vihreä vaiko v.sininen..

1739899.jpg

Remonttityömaa jatkuu taas