Muistin eilen että varastossa pitäisi olla tallella lasten kangaspuut (Micki merkkiset). Ne joilla itse pikku tyttönä räpelsin jonkin sortin villalankamattoja. Löytyhän puut mutta niistä uupui vaan aika tavalla osia. Kolusin eilisen päivää tuota tavara h....tiä läpi. Eihän sieltä puuttuvia osia löytynyt. Ja samperi että olin pahalla päällä koska tiesin niiden olevan tallessa. Puuttuvat osat olivat ne muoviset jotka säätelevät loimilankaa tai siis ne minkä läpi se lanka kulkee (ymmärsiköhän tuosta mitään :D).

Sisältä sitten yhden löysin (kampauspöydän laatikosta, miten ihmeessä se sinne on joutunut) ja luovutin toisen etsimisen. Tein jäätelörasian muovikannesta uuden. Hätä keinot keksii. Tietysti loppuviikosta tulee se toinen kappale vastaan jostain ihan ihmeellisestä paikasta.

Eilinen ilta ja tämä aamu päivä onkin kulunut loimilankojen kanssa pähkäillessä. Ei meinannut millään mun päähän upota kuinka ne pitää pujottaa :-(  Ja muka lasten kangaspuut! Pöh!  Sitkeys palkittiin ja sain kun sainkin ne laitettua :D Ja olo on kun oisin lottovoiton saanut! Tosin "jarrut" vielä puuttuvat mutta vsikein osio on jo hahmotettu. Nyt alkaa jarrujen rakentelu....