Keittiön verhot olivat tämän päivän projektina. Laiskana en käyttänyt yhtään kertaa neulaa ja lankaa :D Löysin kaapista "pikapalttoota", sitä silitettävää liimanauhaa. Yritys olisi samasta kankaasta tehdä tuoleihin istuintyynyt.


524480.jpg


Verhot pitää asetella ja huolitella mutta sen teen sitten kun saan keittiöön oven tehtyä. Syy näkyy alla olevassa kuvassa :D  Nuorimmainen on taas käynyt "leikkimässä" äidin huomaamatta. Äkkiseltään saldona on ainakin yksi katkennut pöydän jalka :-(


524482.jpg




Loppuun vielä valitusta...

Vielä pitää pärpättää Minimaailman palvelusta. Tilasin itselleni synttärilahjan 9.3, puutarhakaluston ja astioita. No kun tavaroita ei kuulunut soittelin sinne ennen pääsiäistä. Kuulemma puutarhakalusto oli loppu ja uusi lasti tulossa ennen pääsiäistä.

Taas tänään soitin ja kyselin niitä. Kyseistä tuotetta ei saakkaan enää. Yhtään ainutta yhteenottoa ei minimaailman suunnalta ole koko aikana tullut vaikka tilaus on mennyt perille 9.3!

Nyt sitten odotellaan toisenlaista kalustoa ja astioita tulevaksi. Tai siis varastossa pitäisi olla mutta milloinkohan ne on mulla??

Kyllä sapettaa ja paljon!