Sain muuta vuosi takaperin lahjaksi (äidiltä, isoäidiltä ja isosisältäni) isosta nukesta tehdyn enkelin. Nukke on mamman oma jolle äitini ompeli puvun ja pappani laittoi (pattereilla toimivan kynttilän) enkelin käteen. Kynttilän johdot kulkee nuken jalan ja käden sisällä piilossa.

Kimmoke tähän ihanaan lahjaa tuli siitä että pappani on tehnyt heille ja tädilleni oman enkelin, isäni taas heidän kotiin oman. Isäni ei ehtinyt mulle tehdä omaa ennen poismenoaan.. Joten nämä ihanat ihmiset tekivät sen..

Papan enkelin siivet ovat liimattu höyhenistä yksitellen... On muutes ainua suvun enkeleistä joissa siivet on niin valmistettu :D Minun oman siivet on pahvista, päällystetty vekitetyllä tyllillä.

Muiden enkeleissä sädekehässä "kulkee" valot eri tahdissa, minun omaan rakensin ihan tavallisesta valoista kehän, pelkkä patterikynttilä ei riittänyt ja patterit hupenivat huimaa tahtia.

Enkeli on adventtienkeli. Eli ensimmäisenä adventtina ikkunaan kasvot ulospäin, aattona pitäisi kääntää kasvot sisälle päin. Ite en tosin ole kääntänyt sitä vaan antanut ohikulkijoiden nauttia koko ajan :D

Kuvat ei sitten taas hyviä ole..

297557.jpg

297558.jpg

Hämärässä otettu. Pattereita en kynttilään tähän hätään löytänyt....

297559.jpg


Varastossa odottaa iso "kävelevä nukke" . Ostin sen kirpparilta ja tarkoitus oisi yrittää itse tehdä vastaavaa....