Pikkasen tuo homma kesti ja muutaman erheenkin ehdin tehdä. Kirjoitin kiltisti kaikkien 61 nimet pienille lappusille, taivutin ne ja laitoin koriin. Sitte vasta pamahti päälle että olikohan saman nimisiä ihmisiä osallistunut.. Ei muuta kun laput pois ja jokaiseen kommentointi järjestysnumero. Taas lykkäsin ne koriin ja huomasin että taivutettuina ne menee sisäkkäin. Ja taas laput pois ja suoristus :D Osaisinkohan seuraavalla kerralla olla pikkusen fiksumpi?

Kiitoksia kaikille osallistumisesta! Teitä oli enemmän mitä luulinkaan ja monta tuttua nimeä näkyi mutta myös niitä tuntemattomia.

Tässä kuvia meidän arvontasessiosta!

Nimet korissa ja välillä koria ravisteltiin..

1320108.jpg

Nuorin poika aloitti. Ja kyllä se oli hauskaa ja vaikeaakin kun äiti käski pitää silmät kiinni. Oi, vahingossa kurkkasin..

1320120.jpg

Nopeasti silmät takaisin kiinni :D

1320123.jpg

Isoveli nostaa vuorostaan

1320131.jpg

Näin on kaksi voittajaa arvottu

1320138.jpg

Onneksi olkoon JENTSU ja SIIRISOFIA!  Miten pojat onnistuivatkin peräkkäiset laput nostamaan vaikka koria ravisteltiin välillä niin vimmatusti :D  TIINULI bongasi pyöreän luvun joten häntäkin lahjotaan jotenkin.Onnea!

Ja jos en ois väliin huutanut STOP niin kaikki laput ois korista nostettu, se kun oli niin äärettömän kivaa :D

Nyt lähden blogeihin vakoilemaan mitä palkinnoksi keksisin. Yritän ne saada suht. nopeasti postiin kunhan saan ne tehtyä ensin...

Pikku neiti kiittää kommenteista! Tänään ei kyllä sitä hymytyttöä ole näkynyt.... :-(